Tulipalo riehui julkkistähden kodissa – tässä lohduton tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka suomalaisillekin aikoinaan tutuksi tullut televisiotähti Ricki Lake menetti kotinsa rajussa tulipalossa varhain lauantaiaamuna. Televisiotähti ja hänen kaksi lastaan ja koiransa ehdittiin evakuoida ajoissa raivokkaan palon tieltä.

Nyt valokuva Laken asunnosta on julkaistu verkossa. Sen perusteella lopputulos on varsin lohduton, sillä asunto tuhoutui rajussa palossa korjauskelvotttomaksi. Katso kuva tästä.

Asiasta kertoneen Entertainment Tonight -julkaisun mukaan Lake soitti hätänumeroon ja kertoi, että olohuoneen sohva oli tulessa. Tulipalo sai alkunsa, kun Ricki Lake oli täyttämässä polttoainekäyttöistä lämmitintä. Perheen lapset, 9- ja 13-vuotiaat pojat Owen ja Sebastian, asuvat parhaillaan Laken entisen aviomiehen luona.