BB-Niko aikoi kosia Miss Helsinkiä – tämän takia meni puihin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan kisaava BB-Niko Nousiainen tuli tutuksi jo ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta, mutta hän sai tilaisuuden palata taloon. Siviilissä Niko seurustelee Miss Helsinki Sofia Ruusilan kanssa.

Nyt Niko on paljastanut aikoneensa kosia Sofiaa pariskunnan yhteisellä lomamatkalla Miamiin, Yhdysvaltoihin. Hän ei kuitenkaan lopulta toteuttanut suunnitelmaansa. Asia tuli ilmi kun asukkaat keskustelivat seurustelusta ja mustasukkaisuudesta.

– Sun olisi pitänyt mennä kihloihin, niin olisi ollut turvallisempi olo. Tyhmä Niko, tyhmä Niko, BB-Nino totesi.

– Mun piti kosia sitä siellä Miamissa, Niko paljasti ja sai muut tiedustelemaan syytä suunnitelman kariutumiseen.

– Kun en mä tuntenut sitä silloin vielä niin hyvin. Tai siis silleen niinkun… Kun enhän mä ollut niinku… Enhän mä ollut tavannut sen vanhempiakaan kuin kaksi kertaa. Tai ei mun nyt pitänyt silleen, mutta tai siis suunnittelin vähän jotain sellaista, Niko vastasi pohdiskellen.