Bruno Mars kiinni huumeista Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja-tuottaja Bruno Mars on vielä suhteellisen tuntematon nimi kotimaansa ulkopuolella, mutta nyt hän on siitä huolimatta noussut nyt otsikoihin ympäri maailmaa. Mars on nimittäin tuorein huumeista kiinni jäänyt julkkistähti.

Paris Hiltonin tapaan Bruno Mars, oikealta nimeltään Peter Gene Hernandez, jäi sunnuntaina kiinni kokaiinin hallussapidosta Las Vegasissa. Travis McCoyn Billionaire-hitissäkin kuultu ja monille tutuille tähdille kappaleita kirjoittanut 25-vuotias laulaja pidätettiin Hard Rock Hotel & Casinolla, jossa hän oli ollut samana iltana esiintymässä.

Laulaja jäi kiinni vessasta, kun siivooja soitti turvamiehille miehen vietettyä vessakopissa epätavallisen pitkään. Turvamiesten tullessa sisään laulajalta löydettiin 2,6 grammaa kokaiinia. Myöhemmin hänestä otettiin poliisiasemalla pidätyskuva, jossa Bruno Mars monista muista pidätetyistä poiketen hymyilee. Katso kuva tästä. Hän joutuu myöhemmin oikeuteen vastaamaan tekosistaan, mutta syytettä ei ole vielä nostettu.