Candice Swanepoel riisui alushoususilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin joka viikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi, ja hän on varmasti ansainnut paikkansa.

Candice Swanepoel toimii Victoria’s Secret -malliston mainoskasvona, eli ”enkelinä”, ja vaalea kaunotar onkin poseerannut ahkerasti yhtiön mallikuvissa. Nyt neitokainen poseeraa alusvaatemalliston tuoreissa ja näyttävissä mainoskuvissa esittelemässä aikaisempaa värikkäämpiä tuoreita alusasumalleja. Katso kuvat tästä.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.