David Hasselhoffin karmea tanssi – heti kenkää realitysarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista supertähdeksi noussut näyttelijä-laulaja David Hassenhoff on viime päivinä hehkuttanut kuinka hienoa on osallistua Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailun Yhdysvaltojen versioon. Ilo loppui kuitenkin lyhyeen.

David Hasselhoff putosi nimittäin suositusta tanssiohjelmasta ensimmäisenä. Hän putosi eilen nähdyssä kauden ensimmäisessä pudotuksessa. Tanssina oli cha cha cha -versio Sex Bomb -kappaleesta, ja Hasselhoff sai suorituksestaan jaossa olleista 30 pisteestä vain puolet.

Ohjelman juontaja Tom Bergeron lupaili jo aiemmin, että luvassa on shokkipudotus. Tuomari Carrie Ann Inaba nimitti arvostelussaan näyttelijää Donny Osmondin ja Jerry Springerin jälkeläiseksi. Myös kanssakilpailijat tyrmistyivät sanattomiksi Hasselhoffin tanssiesitystä seuratessaan. Ohjelman tuottaja kiitteli Davidia ihmisenä, mutta totesi samalla että tuomaristo arvioi nimenomaan tanssia.