Hayden Panettieren murharooli raivostuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta alunperin tunnetuksi tullut Hayden Panettiere vietti kesän ajan hiljaiseloa otsikoista. Ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa nykyisin seurusteleva kaunotar on nyt saanut kuitenkin merkittävän uuden elokuvaroolin.

Panettiere on kiinnitetty päärooliin tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa, jossa hän esittää Amanda Knoxin roolia. Amerikkalainen Knox oli vaihto-oppilaana Italiassa, jossa hänet ja kaksi muuta tuomittiin vuonna 2007 kämppäkaverinsa Meredith Kercherin murhasta. Raaka murha ja sitä seurannut oikeudenkäynti saivat aikoinaan niin paljon julkisuutta, että niistä ollaan nyt tekemässä elokuvaa.

Projektia on jo tuoreeltaan kritisoitu siitä, että se käsittelee tapahtunutta liian pian ja siksi repii kuvainnollisesti auki sekä uhrin että tekijöiden läheisten ihmisten haavat. Raa’an murhan muokkaaminen miljoonien ihmisten viihteeksi ei ole ollut kaikkien mieleen. Leffaprojekti näyttäisi vastustuksesta huolimatta toteutuvan.