Japanilaiset eivät perääntyneet – hyljeksitty Paris Hilton palaa kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka seurapiirimiljonääri Paris Hilton pidätettiin Japanissa lentokentällä ja kuljetettiin kuudeksi tunniksi kuulusteluihin. Viranomaiset eivät halunneet päästää häntä maahan tuoreen huumetuomion takia.

Vielä tänä aamuna Hilton odotteli lentokentän hotellissa asian ratkaisua. Amerikkalaisten viranomaisten mukaan tällaiset asiat ratkaistaan tapauskohtaisesti, mutta nyt TMZ raportoi, että Hiltonin rikosta ei katsottu Japanissa läpi sormien. Näin ollen hänen matkansa tyssäsi lentokentälle ja pikaiseen kotimatkaan. Paris Hilton vahvisti tiedot Twitter-blogissaan.

– Olen juuri lähdössä. Palaan nyt kotiin. Olen todella pettynyt, että en näe aasialaisia fanejani. Lupaan palata pian takaisin. Rakastan teitä kaikkia, Hilton kirjoitti.