Lucy Pinder esitteli palkitut muotonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder on komeillut usein brittilehtien sivuilla nakukuvillaan.

Näyttävä glamour-malli ei ole tosin kyennyt nousemaan otsikoihin juuri muuten kuin paljasteluillaan, mutta silti hän näyttää menestyvän hyvin. Taannoin Lucyn rintavarustus palkittiin leikkimielisessä kisassa parhaina. Nyt hänet on kuvattu pesemässä moottoripyörää, ja yllättäen saippuaa on levinnyt myös hänen omille muodoilleen. Katso kuvat tästä.

Kuusi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Toiseksi viimeisessä Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.