Nicole Richie on paljastellut ennenkin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa omaa Leidit landella -ohjelmaansa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät ja Nicole keskittyi perustamaan perhettä.

Urallaan Nicole on ehtinyt myös esitellä muotojaan julkisesti. Hän on nimittäin paljastanut rintansa niin mallikuvissa kuin muotinäytöksessäkin. Nyt näitä otoksia on koottu yhteen. Katso kuvat tästä.

Supertähti Lionel Richien tytär ei ole ollut kovinkaan paljon julkisuudessa viime aikoina, mutta keväällä hän poseerasi Marie Claire -lehden brittiversiossa. Viime viikonloppuna hänet kuvattiin pitämässä hauskaa vieraan miehen kanssa uimarannalla. Taannoin Nicole Richie nousi otsikoihin jouduttuaan häntä seuranneen paparazzin takia kolariin ja sairaalaan.