Paris Hilton tunnusti oikeudessa – jännitys tiivistyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu parin viime viikon ajan tiiviisti Paris Hiltonin tuoreimpia edesottamuksia, kun julkkistähti jäi kiinni huumeista Las Vegasissa. Jo aiemmin uutisoitiin, että hän tullee välttämään vankilatuomion tekemällä sopimuksen syyttäjän kanssa.

Nyt asiaa on puitu oikeudessa, jossa Paris Hilton tunnusti kokaiinin hallussapidon ja poliisille valehtelun aivan kuten etukäteen odotettiin. Tuomari antoi samalla tuomionsa, joka oli hieman toisenlainen kuin ennustettiin. Vuoden ehdonalaisen lisäksi Hilton sai nimittäin maksettavakseen 2.000 dollarin sakot ja joutuu pakollisten päihdehoitojen lisäksi tekemään myös 200 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Tuomion viimeksi mainittu osa on esimerkiksi paparazzien kannalta mielenkiintoisin, sillä parhaimmillaan Hilton voi joutua kollegansa Snookin tapaan esimerkiksi eläintarhaan luomaan elefantin jätöksiä tuhansien ihmisten silmien ja kameroiden edessä. Jatkossa Hilton saa muutenkin olla tarkkana, sillä hänet passitetaan pienestäkin lain rikkomisesta takaisin vankilaan.