Näin uhkeana Paris Hilton marssi oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin kuinka seurapiirijulkkis Paris Hilton tunnusti oikeudessa kokaiinin hallussapidon ja poliisille valehtelemisen. Vankilaan neitokainen ei kuitenkaan tekosistaan joutunut, koska hän oli tehnyt jo etukäteen sopimuksen syyttäjän kanssa.

Nyt verkossa on julkaistu paparazzikuvia, joissa Hilton nähdään marssimassa oikeuteen kuulemaan tuomioaan. Rohkeista asuistaan tunnettu Paris Hilton suuntasi leivättömän pöydän ääreen varsin uhkeana ja paljastavalla kaula-aukolla varustettuun paitaan pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

Antava kaula-aukko ei kuitenkaan juuri Hiltonia hyödyttänyt, sillä ennalta sovitun vuoden ehdonalaisen lisäksi hänelle määrättiin 200 tuntia yhteiskuntapalvelua. Sen puitteissa julkkistähti voidaan pian nähdä esimerkiksi siivomassa moottoritien reunamia roskista tai kollegansa Snookin tapaan siivoamassa eläinten jätöksiä eläintarhassa.