Suosikkiyhtye kiistelee hittisarjan tuottajien kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin pian nähtävä hittisarja Glee on marssittanut televisioruutuihin lukuisia tunnettuja poptähtiä Madonnasta Lady Gagaan ja Britney Spearsiin. Pitkälti juuri musiikkiin perustuva televisiosarja on nyt joutunut sanasotaan suositun Kings of Leon -yhtyeen kanssa.

Yhtyeen basistin Jared Followillin mukaan Kings of Leon on kieltänyt televisiosarjaa käyttämästä musiikkiaan. Basisti kertoi, että yhtye olisi voinut myydä paljon enemmän levyjä oltuaan mukana sarjassa, mutta päättäneensä olla suostumatta tämänkaltaisiin ehdotuksiin.

Sarjan tuotantotiimin edustaja Ian Brennan kuitenkin väittää, että se ei ole koskaan osoittanut minkäänlaista kiinnostusta yhtyeen tai sen musiikin käyttämiseen sarjassa. Brennanin mukaan he eivät ole olleet edes yhteydessä bändiin tai sen edustajiin.

– Kings Of Leonin juttua en oikeastaan ymmärrä, koska emme ole lähestyneet heitä. En tiedä mistä moiset väitteet ovat saaneet alkunsa. Voin kertoa, että noin 80 prosenttia väitteistä, joiden mukaan joku on mukana sarjassa, ovat meillekin täysin uusia, Brennan kertoi Hollywood Reporterille.