Henkselit Holly Madisonin rintojen peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi Las Vegasin seuratuimpia julkkistähtiä. Povipommi lukeutuukin lähes jokaisen kynnelle kykenevän julkkisjuhlan kutsuvieraslistalle.

Kesän ajan Holly vietti kuitenkin hieman hiljaiseloa kohuotsikoista. Nyt hän on poseerannut yläosattomissa UFC Magazine -lehden sivuilla. Vaalea kaunotar oli peittänyt kuvauksissa rintansa ainoastaan kansainvälisen muotimerkin henkseleillä. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.