Realityhottiksen lapsuuskuvat vuotivat verkkoon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun The Jersey Shore -realitysarjan hieman vähemmän julkisuutta viihdelehdissä saanut tähti on Angelina Pivarnick, joka tunnetaan sarjan muiden henkilöiden tapaan varsin vauhdikkaana bileprinsessana.

Nyt Angelina Pivarnick nähdään kuitenkin kuvissa, joissa hänellä ei ole vielä aavistustakaan tulevasta realityurasta ja julkisuudesta. Radar Online -verkkolehti on nimittäin saanut haltuunsa ja julkaissut Angelinan lapsuuskuvia verkossa. Katso kuvat tästä.

Nyt julkaistuissa kuvissa Pivarnick nähdään pikkuvauvana, hellyttävänä pikkutyttönä ja nuorena koululaisena. Lapsuuskuvat ovat ilmeisesti neitokaisen ystäväpiirin lehdelle toimittamia. Nykyisin Angelina näyttää jo näin räväkältä kaunottarelta Jerseyn vauhdikkaassa yöelämässä.