BB-asukkaat tyrmistyivät: ”Tän on pakko olla joku jekku”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat jälleen kuluvalla viikolla suorittaneet uutta viikkotehtävää, joka on nyt päättynyt. Kaikkien asukkaiden mielestä viikkotehtävä sujui erittäin hyvin ja etukäteen he olivatkin varmoja sen onnistumisesta. Tulos oli kuitenkin yllättävä.

Asukkaiden tyrmistys oli nimittäin suorastaan käsin kosketeltavissa, kun Isoveli ilmoitti että tälläkin kertaa tehtävä oli epäonnistunut. Asukkaat eivät olleet uskoa korviaan tämän kuultuaan. Hetken pohdinnan jälkeen BB-Satu tuli siihen tulokseen, että kyseessä täytyy olla Isovelin suunnittelemasta huijauksesta.

– Mä oon edelleen sitä mieltä, että se oli onnistunut ja että tää on vaan joku jekku, Satu totesi.

BB-Paul ilmaisi ärsyyntymisensä siitä, että asukkaat ovat panostaneet joka kerta täysillä rahapanoksilla viikkotehtävän onnistumiseen, ja joka kerta rahat ovat menneet taivaan tuuliin. Tästä syystä ruokaa ei ole ollut tarpeeksi ja Paul kertoi alle 500 kalorin päiväenergian vaikuttavan jo hänen fysiikkaansa. Pian BB-Paul kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja sieltä palatessaan hänellä oli uusi tehtävä asukkaille.

– Nyt jokainen yksitellen perustelee kenen pitäisi olla poissa päällikkökisasta. itse ei voi olla vapaaehtoisesti poissa siitä, Paul ohjeisti.

Jokaisen asukkaan tulee nimetä perusteluineen neljä asukasta, jotka eivät ole heidän mielestään ansainneet olla mukana tavoittelemassa talopäällikön titteliä. Ensimmäisenä mielipiteensä kertoi Paul.

– Habib, Petri ja Ville, jos se on siitä kiinni että te ette ole harjoitelleet, Ville heitti ilmoille ensimmäiset kaksi nimeään ja lisäsi pian perään vielä Hannun.