Rangaistus hämmensi asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka BB-Nino ja BB-Niko Nousiainen olivat syyllistyneet todennäköisesti sääntörikkomukseen muistellessaan niitä tuotantokausia, jolloin olivat ensimmäistä kertaa BB-talossa. Näin olikin, ja Isoveli määräsi eilen illalla miehille rangaistuksen.

Kaikeksi onneksi rangaistus määrättiin vain Ninolle ja Nikolle, eikä esimerkiksi ainoastaan kaikille muille asukkaille. Rangaistus oli hieman tavallisuudesta poikkeava, sillä miehet käskettiin kylpyammeeseen istumaan kunnes toisin määrättäisiin.

Tilanne aiheutti muissa asukkaissa hämmennystä, sillä miehet marssivat kylpyammeeseen suoraan päiväkirjahuoneesta. Lisäksi muille asukkaille ei saanut kertoa, että kyse oli sääntörikkomuksesta määrätystä rangaistuksesta.

– Täällä me istutaan v**tu. Saaks noi tulla tänne kyttäämään meitä? Nino ihmetteli.

Niko totesi, että asukkaat saavat tulla toki katsomaan heitä, mutta lisäsi että he eivät saa kertoa asukkaille että kyse on rangaistuksesta.

Nino ja Niko ammeessa

Kuva: Sub