BB-talo kasvaa tänään – asukkaille jymy-yllätys

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on asuttu jo viikkokausia, mutta yhä edelleen talosta on ollut käytössä vain osa. Talon sala-aluetta asuttivat taannoin parin päivän ajan aikaisempien kausien BB-tähdet, mutta muilla asukkailla siitä ei ole vieläkään tietoa.

Tilanne tulee kuitenkin muuttumaan tänään, kun sala-alue avataan muillekin asukkaille. Samalla BB-Satu pääsee hehkuttamaan vaistojaan, sillä hän aavisti sala-alueen olemassaolon jo viikkokausia sitten. Satu oli lukemassa talon sääntökirjaa, jossa makuuhuoneesta puhuttiin monikossa. Tuolloin Satu ihmetteli ääneen, että talossa on varmasti vielä salainen osa. Tänään hän saa huomata olleensa oikeassa.

Illalla sala-alue aukeaa juhlallisin seremonioin, kun luvassa on ohjelman verkkosivujen mukaan jonkinlaiset bileet. Illalla selviää myös se, ketkä asukkaista pääsevät sisään talon salaosioon.

PÄIVITYS: Satu ei lopulta onnistunutkaan pääsemään sala-alueelle. Sinne päästettiin BB-Niko, BB-Marika ja BB-Ellinoora, jotka saavat viettää rauhallisen elokuvaillan.