Antaisitko näiden bikinikissojen pestä moottoripyöräsi? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder poseeraa parhaillaan varsin näyttävässä televisiomainoksessa.

Näyttävä glamour-malli nähdään brittiläisen Bennetts-vakuutusyhtiön mainoksessa pesemässä moottoripyörää. Kyse ei ole kuitenkaan aivan tavanomaisesta pesusta, sillä kolmikko hoitaa homman bikineissä ja pesee siinä samalla myös itseään. Katso video alta ja kuvat tästä.

Kuusi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Toiseksi viimeisessä Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.