Cheryl Cole uransa kuumimmissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen popkaunotar Cheryl Cole on ollut jo parin vuoden ajan yksi maailman seuratuimmista poptähdistä, eikä vähiten siksi että hänet on rankattu useampaan otteeseen sekä maailman seksikkäimmäksi naiseksi että seksikkäimmäksi poptähdeksi.

Cheryl Cole tuli alunperin tunnetuksi englantilaisen Girls Aloud -tyttöyhtyeen jäsenenä, ja yhtye jatkoi hänen eronsa jälkeen. Nyt bändi on kuitenkin hajoamispisteessä. Cherylin sooloura on sen sijaan hyvässä vedossa, ja pian hän aloittaa pestinsä Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina.

Rauhallisuudestaan huolimatta kuvankaunis laulaja on uskaltautunut urallaan poseeraamaan muutaman kerran hieman totuttua paljastavimmissakin kuvissa, ja nyt hänen parasta kuvallista antiaan on koottu vuosien varrelta yhteen. Katso kuvat tästä.