Jessica Alba alasti suihkussa uutuusleffassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me ja Machete -elokuvat saavat ensi-iltansa. Pitkään pääasiassa perheeseensä keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä. Machete-elokuvassa hänet nähdään julkkisjuhlien iltapukujen sijaan alastomana suihkussa. Katso kuvakaappaukset ja video tästä.

Nyt verkkoon on siis vuotanut lisää kuvakaappauksia elokuvasta, jossa alastomuutta nähdään enemmän kuin kotitarpeiksi. Ohjaaja ja leikkaaja ovat kuitenkin toimineet varsin tarkasti siten, että ainakaan tässä vaiheessa esimerkiksi Jessica Alban alastonkuvia ei ole päässyt julkisuuteen. Niitä tulee tuskin myöhemminkään.