Jwoww riisuu lehdessä 400 000 dollarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman tähdistä erityisesti The Situation, Snooki ja Jwoww ovat tehneet itsestään tunnettuja sarjan menestyksen myötä. Kolmikko on ottanut suosiosta kaiken irti, ja rahastus jatkuu edelleen.

Nyt sarjan tähdistä Jwoww on nimittäin tehnyt Playboy-lehden kanssa sopimuksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Neitokainen ei onnistunut saamaan tavoiteltua puolta miljoonaa, mutta sovittu 400.000 dollarin korvaus on sekin ruhtinaallinen tuoreelle julkkistähdelle. Asiasta kertoneen Radar Onlinen mukaan sopimus on valmiina, mutta se voi vielä kariutua mikäli televisio-ohjelman sopimus ei nakukuvia salli.

Tuotantokausien välillä Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, keskittyi suunnittelemaan ja lanseeraamaan uuden Filthy Couture -nimisen vaatemallistonsa, joka esiteltiin heinäkuussa Las Vegasissa. Sarjan kahden ensimmäisen tuotantokauden aikana Jwoww jäi selvästi kollegansa Snookin varjoon, mutta viime kuukausina hän on noussut Yhdysvalloissa sarjan seuratuimmaksi tähdeksi.