Lindsay Lohanin rangaistus tuplaantumassa – vankilaan jo huomenna?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan istui äskettäin parin viikon ajan vankilassa ja hieman pidempään sairaalan pakkohoidossa. Alunperin kolmen kuukauden vankilatuomio määrättiin ehdonalaisen rikkomisesta. Nyt neitokainen palaa todennäköisesti takaisin kiven sisään.

Pian vankilasta päästyään Lindsay Lohan rikkoi nimittäin ehdonalaistaan uudelleen, kun hän jäi kiinni kahdessa huumetestissä. Tuomari ilmoitti aiemmin, että huumetestin reputtamisesta napsahtaa kuukauden tuomio. Tänään TMZ uutisoi, että molemmista huumetesteistä olisi tulossa kuukauden tuomio, eli yhteensä luvassa olisi peräti 60 päivän vankilavisiitti.

Lohanista annettiin maanantaina pidätysmääräys, joka astuu kuitenkin voimaan perjantaina aamulla kello 08.30. Siihen saakka hänellä on mahdollisuus ilmoittautua itse poliisiasemalle. Nyt amerikkalaislehdet uskovat, että Lohan passitetaan heti perjantaina suoran vankilaan ilman erillistä oikeudenkäyntiä, koska asiasta on jo kertaalleen päätetty, Radar Online uutisoi.