Nicole Kidmanin kaksivuotias tytär levytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Nicole Kidman ja hänen artistimiehensä Keith Urban saivat pari vuotta sitten perheenlisäystä, jota taiteilijavanhemmat ovat siitä saakka koulineet viihdemaailman tulevaksi tähdeksi.

Nyt julkkisparin tytär Sunday Rose on kaksivuotias artisti. Heinäkuussa syntymäpäiväänsä juhlinut pienokainen on nimittäin levyttänyt ensimmäiset kappaleensa. Taapero onkin nyt mahdollisesti seuraamassa countrytähti-isänsä jalanjälkiä.

Yhdessä isän kanssa suoritettu studiosessio meni People-lehden mukaan hyvin. Lapsi sai isältään apua rytmissä pysymisessä, mutta tutut kappaleet auttoivat suorituksessa. Levytyssessio ei ollut suunniteltu, vaan isä laittoi pienokaisensa hetken mielijohteesta mikrofonin eteen laulamaan kaksi osaamaansa lastenlaulua. Kappaleiden mahdollisen julkaisemisen ajankohdasta ei ole vielä tietoa.