Pamela Anderson katuu alastonkuviaan: ”Lapsiani kiusataan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin pian parinkymmenen vuoden ajan lukeutunut Pamela Anderson on antanut yllättävän lausunnon koskien nakukuviaan. Baywatch-tähti nousi alunperin suursuosioon juuri televisioroolillaan ja alastonkuvillaan.

Parhaillaan Romaniassa Playboy-lehden markkinointikiertueella oleva Pamela on nyt kuitenkin yllättäen ilmoittanut katuvansa alastonkuviaan, eli siten hieman kärjistettynä lähes kaikkea mitä hän on urallaan tehnyt. Anderson on kahden lapsen äiti.

– Lapsiani kiusataan, koska minä olen poseerannut alastomana. Kun poseerasin alastomana, en aavistanut, että jonain päivänä minulla olisi lapsia, jotka tulisivat näkemään kuvat, Pamela Anderson kertoi romanialaisen ProTV-kanavan haastattelussa.