Realityparin ”Hollywood-glamouria” – asuvat äidin luona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva realitypariskunta Heidi Montag ja Spencer Pratt ilmoittivat jo kuukausia sitten avioerostaan, mutta viime viikkojen kuvien ja tietojen perusteella kyse lienee vain julkisuustempusta.

Nyt Radar Online on saanut selville hieman enemmän Hollywoodin ”glamour-elämää” viettävän julkkisparin kulissien takaisesta elämästä. Viihdejulkaisun mukaan pariskunta asuu nimittäin Spencerin äidin luona, koska heidän raha-asiansa ovat huonossa jamassa. Pari ainoa tulonlähde on myydä lehdille paparazzikuvia ja juoruja itsestään. Lehtien vähenevä kiinnostus paria kohtaan on vaarassa tyrehdyttää viimeisenkin rahahanan.

Vararikon partaalla oleva julkkispari majailee parhaillaan Prattin äidin omistamassa Malibu Beachillä sijaitsevassa asunnossa, koska Heidillä ja Spencerillä ei ole juuri nyt varaa omaan asuntoon. Aiemmin he asuivat samalla alueella viiden miljoonan arvoisessa vuokra-asunnossa, mutta heidän jäljiltään arvoasunto päätyi remonttikuntoon. Asunnon vuokra oli 20.000 dollaria kuukaudessa, eikä parilla ollut varaa maksaa sitä pidempään.