Tangokuningatar ratissa – sai oman televisio-ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2003 Tangokuningatar Saija Tuupanen saa oman autoaiheisen televisio-ohjelman SuomiTV:ssä. Saija ratissa on viisiosainen ohjelmasarja, joka vie katsojat autoilun ongelmatilanteisiin Saija Tuupasen johdolla.

Saija pääsee kokeilemaan niin märällä kuin liukkaalla kelillä ajamista, hirven väistämistä ja äkkinäisiä ajoliikkeitä. Niihin ja moniin muihin yllättäviin liikenteen tilanteisiin saadaan vinkkejä ammattiohjaajien opastuksella Porvoon PremierParkin ajoradalla.

Kuinka Saija ajokokeista selviää ja millaiset arviot hän ajamisestaan saa, ratkeaa Saija ratissa -ohjelmassa. Toimittajana ohjelmassa on Ismo Savolainen, tuotanto SuomiTV:n uutis- ja ajankohtaistoimitus. Saija ratissa alkaa tiistaina 19. lokakuuta.