Taylor Momsen ”seksiasussa” esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut viime viikkoina otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt liiankin intiimejä paljastuksia intiimiasioistaan.

The Pretty Reckless -yhtyeen keulahahmo paljasti taannoin intiimejä seikkoja yksityiselämästään Disorder-lehden haastattelussa, vitsaili harrastaneensa seksiä papin kanssa ja kuohutti strippaamalla Make Me Wanna Die -musiikkivideollaan. Nyt Taylor on kuvattu keikallaan pukeutuneena asuun, joka lienee tarkoitettu käytettäväksi paremminkin makuuhuoneen puollella. Katso kuvat tästä.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Mallina Taylor toimii nykyisin New Look -vaatemerkin mainoskasvona.