Facebookin tekniikka petti – perustaja lahjoitti 100 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook koki torstai-iltana pienen takaiskun, kun palvelun tekniikka petti aiheuttaen palvelun tilapäisen sulkeutumisen. Suurta vahinkoa ongelma ei päässyt kuitenkaan aiheuttamaan.

Toissapäivänä Forbes-talouslehti julkisti maailman rikkaimpien listan, ja listalla suhteellisesti eniten varallisuuttaan kasvattanut oli Facebookin 26-vuotias perustaja Mark Zuckerberg. Maailman 35. rikkain ihminen oli kolminkertaistanut omaisuutensa noin kahteen miljardiin dollariin.

Nyt hän on ilmoittanut antavansa jättisumman hyväntekeväisyyteen. New York Times -lehden mukaan Mark Zuckerberg on nimittäin lahjoittanut 100 miljoonaa dollaria New Jerseyn kouluille. Lahjoitus ja Forbes-lehden listaus tapahtuivat sattumalta samana päivänä, kun Facebookista kertova elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa.