Hurts videohaastattelu, osa 3/3

StaraTV Viihde · Stara.fi

Brittiläinen menestysyhtye Hurts vieraili äskettäin Suomessa uuden albuminsa ja konserttinsa merkeissä. Tuolloin myös viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi ehti tavata kiireisen parivaljakon Helsingissä.

Hittiyhtyeen jäsenet Adam Anderson ja Theo Hutchcraft kertovat kolmiosaisen haastattelun kolmannessa osassa mielipiteensä äskettäin Suomessa konsertoineesta U2-yhtyeestä. Adam hehkuttaa erityisesti jättibändin kitarasoundia, mutta Theo toteaa että ei enää nykyisin varsinaisesti syty yhtyeeseen.

Lisäksi yhtye paljastaa omat nuoruuden idolinsa ja esiintyjät, jotka alunperin saivat heidät suuntautumaan musiikkialalle. Haastattelun lopuksi yhtye vastaa myös Staran ja Chaos Tuben lukijoiden esittämiin kysymyksiin. Bändi paljastaa esimerkiksi, että ei mielellään lähtisi edustamaan kotimaataan Euroviisuihin.