Janice Dickinson vilautti pakaraansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin käväissyt ja sairaalaan Helsingissä kiidätetty entinen huippumalli ja nykyinen mallimamma ja televisiokasvo Janice Dickinson on valittu maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon plastiikkakirurgiaan keskittyneen brittiläisen Good Surgeon Guiden äänestyksessä.

Taannoin New Yorkissa järjestetyn muotinäytöksen jatkobileissä nuorekas Dickinson näytti muulle juhlakansalle uskaltavansa edelleen nuolla miesystäväänsä vanhaan kunnon teinityyliin, eikä meno ole siitä rauhoittunut. 55-vuotias Dickinson esitteli nimittäin tällä viikolla paparazzeille pakaraansa Vivienne Westwoodin bileiden punaisella matolla Lontoossa. Katso kuvat tästä.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee ainakin maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa.