Povipommi peitti rintansa presidentti Obamalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on brittilehtien mukaan ollut viime aikoina hermoromahduksen partaalla rajusti taannoin flopanneen laulu-uransa jälkeen ja suosionsa romahdettua muutenkin pohjamutiin.

Äskettäin Jordan jätti väliin ennalta sovitun merkittävän festarikeikkansa Edinburgh Festival -tapahtumassa, ja pian sen jälkeen lehdet uutisoivat povipommin kärsivän masennuksesta ja itsevän kohtaloaan kotonaan. Jo aiemmin lehdissä on väitetty, että Katien ja hänen nykyisen aviomiehensä Alex Reidin avioliitto olisi karilla.

Nyt Katie Price on kuitenkin jälleen näyttäytynyt julkisuudessa, ja tällä kertaa Britannian sijaan Yhdysvalloissa. Hänet kuvattiin nimittäin maanantaina Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä. Povipommin asuvalinta herätti kuitenkin ihmetystä, sillä hän oli verhonnut valtavat silikoninsa presidentti Barack Obamaa esittävään paitaan. Katso kuvat tästä.