Kumpi on seksikkäämpi – Halle Berry vai Eva Mendes?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin supertähdet ottavat toisistaan usein mittaa punaisilla matoilla, ja siellä kilpailuvälineinä ovat yleensä näyttävät vartalot ja vielä näyttävämmät iltapuvut.

Tällä kertaa vastakkain on asetettu kaksi kaunotarta, jotka ovat poseeranneet samanhenkisissä mustissa asuissa, mutta tosin eri julkkisjuhlissa. Supertähdet ovat Halle Berry ja Eva Mendes. Katso kuvat tästä ja kerro kommenteissa kumman asukokonaisuus on mielestäsi parempi ja miksi.

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uusi miesystävänsä, ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez, on nähty viime aikoina yhdessä jo useita kertoja. Halle Berry näyttää siis päässeen varsin nopeasti yli ex-miehestään, mallikomistus Gabriel Aubrystä. Olivier Martinez on puolestaan yhdistetty viime päivinä useisiin tunnettuihin kaunottariin, mutta aiemmin hän seurusteli pitkään poptähti Kylie Minoguen kanssa.