Leikelty Madonna näyttää karmealta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Madonna on nykyisin jo 52-vuotias, joten ikuisen nuoruuden tavoitteleminen alkaa olla hänelle ajankohtaista. Viime viikolla Madonna kuvattiin ilman meikkejä New Yorkissa, ja supertähti näyttikin siviilissä aivan tavalliselta mummulta.

Madonnan kauneusleikkausten tuloksia on nyt päästy ihastelemaan myös julkkisjuhlien punaisella matolla, kun Madonna halusi välttämättä kuvaan tulevan supertähden, 17-vuotiaan teinippoppari Taylor Momsenin, kanssa. Material Girl -vaatemerkin lanseerausjuhlissa kuvattu Madonna oli samalla elävä esimerkki siitä miten epäluonnolliseksi iäkäs nainen voi kauneusleikkauksissa muuttua. Katso kuvat tästä.

Viime kuussa Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Madonna on mahdollisesti seuraamassa Cheriä ja Celine Dionia Las Vegasin rahakkaille esiintymislavoille. Lehtitietojen mukaan hänelle tarjottiin viiden vuoden sopimuksesta uskomattomat miljardi dollaria. Hieman vertailukohtaa antaa se, että vuonna 2007 Madonna teki Live Nation -yhtiön kanssa kymmenen vuoden sopimuksen, jonka arvo oli ”vain” 160 miljoonaa dollaria.