Näin estottomasti Naomi Campbell on nakuillut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell paljasti äskettäin huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään. Campbell käytti mallivuosinaan kokaiinia, jonka käytön hän aloitti jo 24-vuotiaana.

Viime viikkona useaan kertaan huvijahdin kannella ikuistettu huippumalli on ollut otsikoissa, koska hänen hiuksensa olivat lähteneet laajalta alueelta hänen ohimonsa yläpuolelta kovakouraisen käsittelyn takia. Nyt amerikkalainen viihdelehti on kaivanut arkistoista Naomin 25 näyttävintä nakuposeerausta vuosien varrelta. Katso kuvakooste tästä.

40-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa.