Tämä on Ally McBeal -sarjan lesbokaunottaren uusi nimi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hänen ja Ally McBeal -sarjasta tutun kaunottaren, Portia de Rossin, suhde tuli julkisuuteen vuosia sitten.

Vuonna 2008 avioitunut julkkispari on pitänyt omat sukunimensä, mutta äskettäin Portia ilmoitti haluavansa ottaa rakkaansa sukunimen ja siten virallistaa parisuhdettaan entisestään.

37-vuotias australialaissyntyinen Portia de Rossi jätti Los Angelesin tuomioistuimeen virallisen hakemuksen sukunimen muuttamiseksi. Nyt viranomaiset ovat tehneet asiassa päätöksensä ja he myönsivät Ally McBeal -sarjan tähdelle luvan vaihtaa sukunimenseen DeGeneres. Jatkossa näyttelijäkaunotar on siis viralliselta nimeltään Portia Lee James DeGeneres.