Scarlett Johansson kurvikkaana pikkumustassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähtiin taannoin pitkästä aikaa valkokankaalla Iron Man -elokuvan jatko-osassa. Keväällä hän teki myös malliuraa poseeraamalla Mango-vaatemerkin mainoskuvissa ja W-lehden kannessa.

Maailman ihailluimpien ja seksikkäimpien julkkisnaisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu kaunotar poseerasi äskettäin jo toisissa Mangon mainoskuvissa. Nyt hän on vuorostaan poseerannut näyttävästi Dolce & Gabbanan mainoskampanjassa, joten kaunottarella on nykyisin kovasti vientiä vaatemallina. Katso kuvat tästä.

Ennen taannoisen Iron Man 2 -elokuvansa ensi-iltaa Scarlett Johansson keskittyi muutaman kuukauden ajan teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän tähditti A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa.