Ali Lohan näyttävissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan passitettiin eilen takaisin vankilaan huumekärynsä takia, mutta hän pääsi jo tänään vapaaksi. Perheestä löytyy kuitenkin Lindsayn lisäksi toinenkin julkkistähti, joka on tosin merkittävästi nuorempi. Hän on Lindsayn pikkusisko Ali Lohan.

16-vuotias Ali on nyt seurannut isosiskonsa ja Kardashianien teinityttöjen jalanjälkiä ja poseerannut varsin näyttävissä mallikuvissa nuoresta iästään huolimatta. Mitään intiimiä kuvissa ei luonnollisestikaan nähdä, mutta odotettavissa voi olla laajemmaltikin kritiikkiä. Katso kuvat tästä.

Ali Lohanin mallikuvat päätyivät Us Weekly -lehden haltuun ja lehti myös julkaisi kuvat. Ne ovat peräisin Lindsayn suunnitteleman 6126-nimisen vaatemalliston kuvauksista. Aiemmin Alin mallikuvia ei ole kuitenkaan julkaistu eikä niitä ole vielä käytetty myöskään malliston mainoksissa.