Kristen Bell varoittaa: ”Kukaan ei riisu alastomaksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijäkaunotar Kristen Bell on sittemmin nähty myös Gossip Girl -sarjassa. Seuraavaksi kaunotar nähdään Burlesque-elokuvassa yhdessä useiden muiden tuttujen tähtien kanssa.

Kristen Bell, Christina Aguilera ja Cher tähdittävät odotettua elokuvaa, mutta nyt Bell on rauhoitellut amerikkalaisten suuria odotuksia. Hän on nimittäin ilmoittanut, että elokuvassa ei sen rohkeasta luonteesta huolimatta nähdä lainkaan alastomuutta, vaikka seksikkyyttä elokuvassa toki on.

– Siinä on paljon seksikkyyttä ja paljasta pintaa, mutta alastomuutta siinä ei ole. On hauskaa, että eurooppalaiset tietävät mitä burleski todellisuudessa on, mutta amerikkalaiset yhdistävät sen edelleen strippaamiseen, mitä se ei kuitenkaan ole, Kristen Bell kertoi E! Onlinelle.

Taannoin Australiassa vieraillut 29-vuotias Kristen Bell paljasti odottaneensa, että ympäri lentokenttää olisi pomppinut kenguruja, joita hän olisi päässyt halaamaan.

– Minä, kuten kaikki muutkin tyhmät amerikkalaiset, oletin näkeväni kenguruja lentokentällä. Luulin myös, että ne haluavat halata meitä yhtä paljon kuin me niitä. Tuo on todellakin se kuva, joka meillä täällä on. Vasta siellä käyminen sai minut ymmärtämään, ettei näin olekaan, Kristen Bell kertoi torstaina uutistoimisto AAP:n haastattelussa Los Angelesissa.