Kim Kardashian oli Oktoberfestien rintavin tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka sveitsiläinen näyttelijäkaunotar Michelle Hunziker ikuistettiin nauttimassa Muchenissä Oktoberfestien tunnelmasta varsin muodokkaana. Nyt rintavimman tähden titteli menee kuitenkin Yhdysvaltoihin.

Michellen lisäksi myös julkkistyrkky Kim Kardashian jätti Yhdysvallat taakseen ja suuntasi hakemaan uusia otsikoita Saksasta. Muutama päivä sitten Italiassa kuvattu ehti tällä viikolla suunnata myös Oktoberfesteille, jossa hänet kuvattiin perinteisessä asussa. Katso kuvat tästä.

Maanantaina USA Today -lehti kertoi, että Kardashianin kaukosuhde Dallas Cowboysin pelaajana toimivaan Austiniin on päättynyt. Eron syitä tullaan varmasti käsittelemään vielä viihdelehdissä, mutta lähipiirin mukaan eroon ei liity esimerkiksi kolmatta ihmistä.