Liv Tyler kylpykuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tylerin tytär Liv Tyler tuli aikoinaan tunnetuksi suosittuna näyttelijänä useiden elokuvien ja televisiosarjojen tähtenä. Vuonna 2005 hän synnytti Milo-esikoisensa, ja pian sen jälkeen kaunotar vetäytyi julkisuudesta.

Nyt Liv Tyler on palannut julkisuuteen pitkän tauon jälkeen, mutta tosin vanhoilla kuvillaan. Hänet nähdään nimittäin poseeraamassa Le Figaro -lehden sivuilla seksikkäissä otoksissa, jotka ovat vuosien takaa. Katso kuvat tästä. Näyttelemien jättäessään Tyler ilmoitti ryhtyvänsä yrittäjäksi. Hänen ja aviomiehensä Royston Langdonin suunnitelmissa oli tuolloin oman terveyskylpylän avaaminen.

– Roy ja minä suunnittelemme aika-ajoin myyvämme talomme ja muuttavamme pois Hollywoodista. Voisimme muuttaa maalle ja avata oman terveyskylpylämme ja ravintolamme. Rakastan kokkausta ja hieromista, Liv kertoi tuolloin.