Povipommi Katie Price asui halpahotellissa ja riiteli rahasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on viime aikoina menettänyt suosiotaan nopeammin kuin kukaan muu julkkis. Pari vuotta sitten Vuoden julkkisäidiksi Britanniassa valittu julkkistähti on nykyisin virallisesti yksi maan vihatuimmista julkkiksista. Suosion ja työtilaisuuksien vähentyessä myös povipommin raha-asiat ovat menneet retuperälle.

Brittiläinen Star-lehti kertoo, että Katie ja hänen nykyinen aviomiehensä Alex Reid ovat joutuneet vaihtamaan reissuillaan viiden tähden luksushotellit edullisiin halpishotelleihin. Esimerkiksi Dublinissa pariskunta majoittui 33 puntaa yöltä maksaneessa Premier Inn -hotellissa heidän vieraillessaan äskettäin poptähti Michelle Heatonin hääjuhlissa. Samalla reissulla parin kerrottiin ottaneen yhteen raha-asioistaan.

Lehden mukaan povipommi ja vapaaottelija riitelivät siitä kumpi heistä tuo nykyisin enemmän rahaa perheelle. Hotellivalinnat ja riidat asettaa kuitenkin outoon valoon väite, jonka mukaan Katie Pricen omaisuus olisi edelleen noin 35 miljoonaa euroa. Ilmeisesti Jordan on huomannut romahtaneen suosionsa ja laittanut perheensä säästölinjalle. Samalla myös Alexin toivoma luksusloma on pantu jäihin.