BB-Habib ulos Big Brotherista: ”Olisi voinut olla enemmän bileitä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin jälleen tänä iltana uusi häätö, kun asukkaista passitettiin kotimatkalle tällä kertaa BB-Habib. Suomessa neljä vuotta asunut afganistanilaissyntyinen Habib joutui talossakin muiden asukkaiden epäsuosioon erityisesti laiskuutensa takia.

Ohjelman netti- ja televisiolähetysten katsojille Habib ei tarjonnut kovinkaan paljon viihdykettä. Siviilissä Nokialla asuvan Habibin poistuminen ei saanut asukkaita suremaan kovinkaan rajusti, sillä mies itse että muut asukkaat vaikuttivat ottavan häätämisen varsin kevyesti. Lähtiessään nuori mies kertoi studiossa tuntemuksistaan.

– Hyvä fiilis. Ei harmita ei. Ei voi mitään. Jos puhutaan rehellisesti niin odotin että siellä olis ollut aika paljon bileitä, mutta ei siellä niin paljon ollut. Tiesin että siellä on tehtäviä, mutta siellä olisi voinut olla enemmän bileitä, Habib kertoi.