Giselen Bundchenin vartalo käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen ikuistettiin viime viikolla vapaa-ajallaan bikineissä, mutta nyt hänet nähdään jälleen poseeraamassa myös mallikuvissa.

Joulukuussa perheenlisäystä saanut kaunotar suuntasi nimittäin Vogue-lehden kuvausmatkalle jo helmikuussa ja nyt kuvausreissun tulos nähdään viimein lehdessä. Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki nopean paluun töihin synnytyksensä jälkeen. Tällä kertaa Gisele on esiintynyt edukseen The Brazil Gala -tapahtumassa New Yorkissa. Huippumalli oli pukeutunut upeaan viininpunaiseen iltapukuun. Katso kuvat tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.