Jessica Jane Clementin muodot jälleen otsikoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin seurattu tähti.

Viime aikoina Jessica Jane Clement on ikuistettu jättirintoineen topless-kuvien lisäksi myös bikineihin sonnustautuneena uima-altaassa ja suihkussa sekä alusvaatemainoksissa makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa ja suihkussa. Tällä kertaa Jessica nähdään Loaded-lehden kannessa ja sisäsivuilla esittelemässä rintavakoaan. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä viime vuonna brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.