Jackass-tähden kihlaus vaihtui pikahäihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa ja valkokankaalla menestystä niittäneen Jackass-hurjapääjoukkion keulahahmo Johnny Knoxville on avioitunut pitkäaikaisen tyttöystävänsä Naomi Nelsonin kanssa.

Amerikkalaisen Life & Style -lehden mukaan pariskunta asteli alttarille perjantaina. Lehti kertoo Knoxvillen kosineen tyttöystäväänsä vain muutamaa päivä aiemmin, eli kyseessä olivat varsinaiset pikahäät. Kihlasormuksena oli 2,5 karaatin timanttisormus.

Johnny ja Naomi ovat kuitenkin seurustelleet jo pitkään, ja pari sai taannoin jo ensimmäisen yhteisen lapsensa. Perheeseen syntyi nimittäin joulukuussa poika Rocko Akira Clapp. Lapsen sukunimi johtaa juurensa Johnnyn oikeaan nimeen, joka on Phillip John Clapp. Knoxvillellä on edellisestä suhteestaan teini-ikäinen tytär Madison.