Rihanna biletti läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna supersuosittu r&b-tähti Rihanna nähtiin juhlimassa railakkaasti hänen järjestämiään Katy Perryn polttareita Las Vegasissa. Julkkistähtien bileet sujuivat ilmeisen hyvin, sillä Perry ilmoitti seuraavana aamuna tarvitsevansa uuden maksan.

Nyt Rihanna on viettänyt jälleen railakkaan bileillan, kun hänet kuvattiin kirkkaanpunaisessa räväkässä kuontalossaan Santa Monicassa. Torstai-iltana laulajatähti oli poistumassa Giordi Baldi -ravintolasta mustaan läpikuultavaan paitaan sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Pari viikkoa sitten Rihanna ikuistettiin tiukassa sotilas-henkisessä asussa uuden Battleship-elokuvansa kuvauspaikalla Havaijilla ja heti perään alastomana pellolla uuden Only Girl (In The World) -singlensä kannen kuvaussessiossa. Battleship-elokuvassa nähdään Rihannan debyyttirooli näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.