Arman Alizad: ”Thaimaassa sain aika hyvin pataan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista televisiohistoriaa tehnyt Kill Arman -televisiosarja on myyty jo 104 maahan ympäri maailmaa. Realitysarja sai kansainvälisen levityssopimuksen keväällä 2009 ja se sisältää kymmenen englanninkielistä jaksoa.

– Thaimaassa sain aika hyvin pataan. Siinä jaksossa näkee aika hyvin yksitoistakertaisen thainyrkkeilyn maailmanmestarin ja nelikymppisen räätälin eron, Arman kertoo Kauppalehdessä.

Samalla Arman Alizad kertoo, että uuden tuotantokauden mieleenpainuvin kokemus oli vierailu etiopialaisen Suri-heimon keskuudessa. Suuritöisen vierailun järjestelyt kestivät yhteensä peräti 14 kuukauden työn ja jonkin verran myös rahallista panostusta. Ohjelman kansainvälisestä levityksestä on vastannut Duudsonien Rabbit Films -tuotantoyhtiö. Tällä hetkellä Kill Armanin suurin kanava on BBC.