Courtney Love yllätti iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Nirvana-yhtyeen keulahahmo Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja kulissien takaisista tapahtumista. Nyt hän on muuttanut ulkoista tyyliään radikaalisti – ainakin hetkeksi.

Hole-yhtyeen laulajanakin tunnettu Courtney Love kertoi avoimessa haastattelussaan muiden muassa pistelleensä epätoivon vimmassa neuloilla miestään kiveksille saadakseen tämän heräämään huumehorroksestaan. Törkyisestä ulkonäöstään tunnettu Courtney esitteli uuden aikaisempaa tyylikkäämmän tyylinsä viime kuussa. Nyt rockneitokainen on jatkanut samalla linjalla poseerannut yllättäen iltapuvussa. Katso kuvat tästä.

Taannoin Courtney pääsi poseeraamaan valokuvaaja Diana Gomezin kameran eteen kuvasarjassa, jossa hänestä on tehty salonkikelpoisen leidin näköinen ilmestys. Haastattelussa Love kertoi elämästään ja ihmetteli muiden muassa tyttärensä 40.000 dollarin saamaa kuukausirahaa.