Facebook-leffan tähti ei käytä Facebookia: ”Ajan tuhlausta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina maailmanensi-iltansa saanut The Social Network -elokuva kertoo Facebookin tarinan ja valottaa samalla hieman maailman suosituimman yhteisöpalvelun värikkäitä syntyvaiheita. Nyt yksi elokuvan tähdistä on paljastanut, että ei enää käytä kyseistä palvelua lainkaan.

27-vuotias näyttelijä Andrew Garfield esittää elokuvassa Eduardo Saverinia, erästä Facebook-palvelun perustajista. Garfield on kuitenkin itse saanut tarpeekseen suositusta yhteisöpalvelusta, eikä enää suostu käyttämään sitä pitääkseen yhteyttä ystäviinsä.

– Olin aiemmin Facebookissa, mutta en ole enää. Kuten suurin osa ihmisistä, minäkin vain tuhlasin aikaani siihen kunnes huomasin, että voisin käyttää sen ajan viisaamminkin. Arvostan sitä kuitenkin kovasti ja minusta palvelun perustaja Mark Zuckerberg on taikuri, koska hän loi palvelun joka on muuttanut tapaa, jolla ihmiset kommunikoivat, Andrew Garfield kertoi WENN-uutistoimistolle.