Heroes-kaunottaren rintavako yllätti Oktoberfesteillä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta alunperin tunnetuksi tullut Hayden Panettiere on viettänyt kesän ajan hiljaiseloa otsikoista. Ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa nykyisin seurusteleva kaunotar nousi viime viikolla otsikoihin uuden elokuvaroolinsa merkeissä.

Scream 4 -elokuvaa pian tähdittävä Hayden ja miesystävä Klitschko kuvattiin tällä kertaa monien muiden julkkisten tapaan Saksassa Oktoberfesteillä, jossa pariskunta juhli perinteisissä asuissa. Haydenin asu paljasti pikkuruisen neitokaisen rintavaon. Katso kuvat tästä.

Hayden Panettiere kiinnitettiin viime viikolla tositapahtumiin perustuvan elokuvan päärooliin. Elokuva kertoo Italiassa vuonna 2007 tapahtuneesta amerikkalaisen vaihto-oppilaan raa’asta murhasta, ja sitä on kritisoitu kovasti jo etukäteen. Murhan muokkaaminen miljoonien ihmisten viihteeksi ei ole ollut kaikkien mieleen.